Head hunting

Usein parhaat osaajat eivät olekaan niitä aktiiviisia työnhakijoita?! Älä palkkaa kolmanneksi parasta vaihtoehtoa, vaan anna meidän etsiä sinulle parhaat potentiaalit. Suorahaku on kustannustehokas ratkaisu erilaisten asiantuntijoiden, esimiesten tai toimihenkilöiden rekrytointiin.

Uuden henkilön rekrytointi on aina tärkeä ja pitkäaikainen investointi. Me kipinässä löydämme parhaat ja soveltuvimmat osaajat juuri teille! Sen lisäksi, että meillä on tarvittava osaaminen, kontaktit ja kokemusta suorahauista erilaisiin työtehtäviin, meillä on myös oikea asenne. Meille asiakastyytyväisyys ja ratkaisukeskeisyys ovat äärettömän tärkeitä asioita, joihin me suhtaudumme intohimoisesti!

Alkuvaiheessa perehdymme liiketoimintaanne, toimialaanne ja yrityskulttuuriinne, jonka jälkeen määrittelemme yhdessä kanssanne haettavan henkilön profiilin, tehtäväkuvauksen ja hakustrategian. Hyödynnämme haussa laajasti erilaisia yhteydenottotapoja- ja kanavia. Hyödynnämme hakutyökalujamme, hakijarekisteriä sekä omia kontaktiverkostojamme. Prosessin aikana olemme aktiivisesti yhteydessä haun osapuoliin ja pidämme sinut hyvin tilanteen tasalla. Hoidamme prosessin alusta loppuun saakka ja te voitte keskittyä ydintoimintaanne. Annamme työllemme 100 % tyytyväisyystakuun. Prosessin kesto on n. 4-6 viikkoa.

Ota yhteyttä!

Pikahaku

Pikahaku on loistava ratkaisu esim. toimihenkilötason rekrytointeihin. Kyseessä on kevyempi ja nopeampi suorahakupalvelu, jossa hyödynnetään apuna eri medioita. Pikahaun prosessi on samantyyppinen kuin suorahaussa. Käytämme apuna perinteisiä ja sähköisiä rekrytointimedioita. (mm. Oikotie, Monster, Linkedin, Facebook). Pikahaussa sähköisten medioiden rooli painottuu. Hoidamme prosessin kokonaisvaltaisesti asiakkaan keskittyessä ydintoimintaansa. Annamme työllemme 100% tyytyväisyystakuun. Hakuprosessin kesto on vain n. 3-4 viikkoa.

Ota yhteyttä!